Kara
Giriş Tarihi : 14-02-2019 14:02   Güncelleme : 24-09-2019 04:35

Halk otobüsleri yakın takipte

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmetinde daha etkin, daha üretken ve güvenli yolculuk için Özulaş Bilgi İşlem Filo Merkezi, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Halk otobüsleri yakın takipte

Her gün ortalama 500 bin, ayda 15 milyon İstanbulluya 453 otobüs ve bine yakın personelle hizmet veren Özulaş A.Ş.  otobüslerini elektronik ortamda takibi, yönetilmesi ve denetimi için bilgi işlem ve kameralı araç takip sistemi ile birlikte kurumsal yapı çerçevesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Toplu taşıma hizmetine kalite getirme ve vatandaşların memnuniyetinin arttırılması yönünde İstanbul halkına daha güvenli bir ulaşım sağlanması ve Özulaş ortaklarına daha iyi hizmet ile birlikte işletmecilerin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 4 yıldır faaliyette olan Özulaş bilgi işlem komuta merkezi personelleri sistemi takip ederek üstün çaba gösteriyor.

Seferlerin sağlıklı bir şekilde yapılması için Denetim birimlerince her an izlenen Güvenli Yolculuk, görsel raporlama,  konum ve hız bilgisi, kaza ve acil durum bilgisi ve güzergâh kontrolü yaparak ilgili birimlere iletiliyor. Bilgi işlem merkezinde Taşımacı Hak edişleri, Rotasyon Verileri, Belbim Yolculuk Verileri, İETT Raporları, Araç KM Detayları, Örer Bilgileri, Eksik Servis Bilgileri, kamera takip sistemi, araç model ve yaş bilgileri ve şoför bilgileri ile birlikte işlemeci bilgileri ve iş talepleri güncel olarak takip edilmektedir.

İETT Otobüs Filo Yönetim Merkezi ile devamlı irtibatta olan Özulaş bilgi işlem merkezi sorumlusu Hasan Kaplan ve ekibi ile birlikte işletme bölgelerinde çalışan denetim elemanları ile birlikte uyum içerisinde daha etkin, daha üretken, güvenli yolculuk ve verimli bir denetim sistemi için İstanbul halkına ve işletmecilere hizmet veriyor.