Kara
Giriş Tarihi : 14-03-2019 13:52   Güncelleme : 14-07-2019 13:17

Kadınların ulaşım da istihdam sayısı artıyor

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği, Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'ne sektörün lider kadınları damgasını vurdu. Etkinlik, sektörde kadın istihdamının öneminin tartışıldığı panelle başladı. Ata Şenpolat’a Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü’nün takdim edildiği etkinlikte, Ayın Kaptan Şoförü seçilen kaptanlara da ödülleri takdim edildi.

Kadınların ulaşım da istihdam sayısı artıyor

Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi adlı panelin ardından, Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ile Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri sahiplerini buldu. Otomotivde Dijitalleşme ve Veri Koruma ile ilgili sunum paylaşıldı. Sunum, Kurt&Partners Yönetici Ortak Avukat Özlem Kurt tarafından gerçekleştirildi.

SEKTÖRDE KADININ YERİ

Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi başlıklı, moderatörlüğünü IPRU Başkanı Fatih Tamay’ın yaptığı panelde; sektörde kadının yeri, sektöre katkıları ve kadın istihdamı konuları görüşüldü. Birinci oturum da Ahu Serter ve Selcen Faydasıçok, ikinci oturumda ise Dilara Kanca ve Şafak Pesen Üstün birer sunum yaptı. Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk; zirvede konuşmacı olarak yer alan firma yöneticilerine ve zirvenin gerçekleşmesini sağlayan Ulaştırma Platformu destekcilerine teşekkür etti.

ŞOFÖRLERE ÖDÜL

Temsa Turizm, ZF Kentiçi, Hankook Şehirlerarası ve Servis Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluştu: Bekir Ada, Furkan Bulak, Arif Erkal, Muhmmet Cin, Fatma Güngör, Ersin Çalık, Kıyasettin Sezer, Zeki Kuralay, Fatih Keskin, Osman Aytekin, Tolgahan Gökçek, Haydar Zenginer.

ŞENPOLAT'A VEFA

Senede bir kişiye takdim edilen Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, 2019 yılı için Ata Şenpolat’a takdim edildi. Şenpolat, ödülü; Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ve IPRU Başkanı Fatih Tamay ve Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ile Kemal Karayormuk’un elinden aldı. Oldukça duygulu anların yaşandığı törende, Ata Şenpolat, etkinliği düzenleyen Kaptanlar Kulübü kurucuları Ekrem Özcan'a teşekkürlerini iletti.