Kara
Giriş Tarihi : 17-03-2020 13:51   Güncelleme : 17-03-2020 13:51

Otogar ilaçlandı

Corona virüsünün Türkiye'de de görülmesiyle tüm ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon işlemleri artırıldı. Her gün binlerce araç ve insanın uğradığı Büyük İstanbul Otogarı'nda ekipler tarafından dezenfeksiyon işlemi yapıldı.

Otogar ilaçlandı

Otogar içerisinde bulunan yazıhaneler, lavabolar, otobüslerin içi ve vatandaşların eşyaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Otobüs firmaları yolcularını corona virüsüne karşı korumak ve daha temiz bir ortamda hizmet sunmak için otobüslerin içini dezenfekte etti.

ÖNLEM ALINDI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Boğaziçi A.Ş. Otogar İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, "Büyük İstanbul Otogarı'nda salgın hastalık riskine karşı alınan önlemlere hız verildi. Ortak kullanım alanları ilaçlama, genel bireysel kullanımlara sunulan dezenfekte kimyasalları, çalışanlara maske ve eldiven dağıtımları yapıldı. Yolcuların kolayca ulaşabildikleri yerlere dezenfekte aparatları koyuyoruz. Ellerini her zaman dezenfekte edebilsinler diye. Dezenfekte işlemlerini bir kere yaptıktan sonra uzun süre etkisi var ama biz belirli periyotlarda bu işlemleri yapmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.