Kara
Giriş Tarihi : 17-03-2020 15:07   Güncelleme : 17-03-2020 15:07

Özkaymak Turizm'in otobüsleri tertemiz

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Özkaymak Turizm, tüm otobüslerine her sefer öncesi detaylı dezenfekte çalışmasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak, "Sefere çıkacak otobüslerimizin dezenfektasyonu son hızla devam ediyor. Biz Ülke ve Millet olarak üstümüze düşeni yapalım takdir Allah’ındır" dedi.

Özkaymak Turizm'in otobüsleri tertemiz

Türkiye genelinde lise ve dengi okullar ile birlikte üniversitelerinde tatil edilmesinin ardından şehirlerarası otobüs terminallerinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Konya'da bu yoğunluk yaşanan illerin başında geliyor. Konya merkezli Türkiye'nin en köklü otobüs firmalarından Özkaymak Turizm daha Çin'de virüsün ismi duyulur duyulmaz, otobüslerini dezenfekte etmeye başladı.

SIKI TEDBİR ALINDI

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak, "Bizim için insan hayatı her şeyin önündedir. Halkımıza daha temiz ve konforlu araçlar ile hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şuanda merkezimiz Konya'dan sefere koyduğumuz her otobüsümüz, sefer öncesi detaylı bir şekilde corona virüsüne karşı dezenfekte edilmektedir. Her otobüsümüzün koltukları başta olmak üzere iç ve dışı corona virüsüne karşı ilaçlanmaktadır. Corona virüsüne karşı yolcularımızın gönül rahatlığı ile yolculuk yapabilmeleri için dezenfekte ilaçlarla her gün, her seferimizde yapıyoruz. Bütün araçlarımız il dışına çıkmadan veya geldiğinde ilaçlıyoruz" dedi.