Kara
Giriş Tarihi : 17-03-2020 15:47   Güncelleme : 17-03-2020 15:47

Kâmil Koç büyüyor

Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç Karadeniz bölgesinin önemli firmalarından Artvin Ses ile gücünü birleştirerek Artvin’de şehirlerarası ulaşıma yeni bir soluk getirecek.

Kâmil Koç büyüyor

Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan köklü karayolu firması Kamil Koç, Türkiye’nin her yerinde ulaşım ağını genişletiyor. 2020 yılında 24 milyon yolcu taşımayı hedefleyen Kamil Koç bu büyümenin önemli bir adımı olarak Karadeniz’in lider firmalarından Artvin Ses ile gücünü birleştirme kararı aldı.  Bu güç birliğinin ardından Artvin’den Antalya, İzmir, Bursa, Ankara ve İstanbul’a karşılıklı seferler gerçekleşecek. İşbirliği ile birlikte, Artvin’den Antalya ve İzmir’e ilk kez karşılıklı seferler düzenlenecek. İlerleyen günlerde Artvinlilerin talepleri doğrultusunda yeni sefer noktaları açılması da planlanıyor.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAK

Kâmil Koç firması Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, “94 yıllık köklü geçmişimiz ve tecrübemizle Artvin’de olmaktan, Artvinli yol arkadaşlarımıza kaliteli ve konforlu hizmet vermekten gurur duyacağız. Kâmil Koç için Artvin’de olmak son derece önemli ve heyecan verici. Artvinlilere daha iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışacağız. Amacımız Artvinlilerin hak ettiği konforu ve kaliteyi onlara sunabilmek.” dedi.

GÜÇ BİRLİKTELİĞİ

Artvin Ses Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilir, “Türkiye’nin en büyük ve öncü şehirlerarası otobüs şirketi Kamil Koç ile güçlerimizi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Amacımız Kamil Koç ile işbirliği yaparak Artvin halkına verdiğimiz hizmetin kalitesini hem artırmak hem de daha çok noktaya direkt seferler düzenlemektir.” dedi.

TEKNOLOJİ HARİKASI

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden karşılıklı olarak yapılacak olan seferlerde yolcular; Kâmil Koç araçlarındaki multimedya hizmetler (internet, tv, film,  oyun vb.) ile birçok teknolojik özelliklerden de yararlanıyor. Filosundaki araçlarının sayısını ve hizmetini artırmaya devam eden, yolcularını en rahat ve en konforlu şekilde taşımayı kendisine ilke edinen Kâmil Koç, tüm seferlerinde muavin hizmetiyle çeşitli ikramlarıyla, tekli ve ikili koltuklarda konforlu seyahat sunuyor.