Kara
Giriş Tarihi : 17-03-2020 19:26   Güncelleme : 17-03-2020 19:26

Virüse karşı tedbirini aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Sakarya merkezli VİB Turizm, corona virüsüne karşı tedbir aldı. Firma, Covid-19’e karşı otobüslerin tamamını, geniş spektrumlu virüsidal dezenfektan ile iç ve dış sterilizasyon işlemine tabi tuttu.

Virüse karşı tedbirini aldı

S.S. 37 Nolu Sakarya VİB Kooperatifi, kurulduğu ilk günden beri sektöründe hizmet kalitesi ile rekabet ediyor. Her zaman yolcularının güvenliği ve sağlığı konularında yaptığı çalışmalar ile adındın sıkça söz ettiren firma, corona virüsüne karşı aldığı önlem ve tedbirlerle de yine yolcularının takdirini kazandı.

DETAYLI TEMİZLİK

Konuya ilişkin bir açıklama yapan VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın, "Filomuzda bulunan 50 otobüsün tamamını, etkisini kaybetmeyen dezenfektan ile iç ve dış sterilizasyon işlemine tabi tuttuk. Tüm otobüslerimiz sefer öncesinde ve sonrasında hijyen kurallarına uygun bir temizlik sürecinden geçmektedir. Bu temizlik sürecine ek olarak, tüm seferlerimizde her zaman olduğu gibi yine kolonya servisine de devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

YENİ ÖNLEMLER

Tüm ofislerinde tıbbi dezenfektanların sayılarını da arttırdıklarının altını çizen Suat Akın, ilgili kurum ve kuruluşlarla da temas halinde olduklarını dile getirdi. Suat Akın, "Güvenliğinizi ve sağlığınızı korumak için aldığımız önlemleri genişletmeye devam etmekteyiz. Umuyoruz ki, yeni tip corona virüsü küresel ölçekte en kısa sürede kontrol altına alınır ve bu tedirginlik ortamı son bulur. Başta devletimizin ve uluslararası sağlık otoritelerinin çabaları ile bu sorunu hep birlikte aşacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.