Güncel Haber
Giriş Tarihi : 05-05-2020 20:37   Güncelleme : 05-05-2020 20:37

Bayilerini sanalda topladı

Continental Türkiye, her yıl gerçekleştirdiği bayi toplantısını, salgın sebebiyle bu yıl online platforma taşıdı. Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, ilk kez online olarak yapılan gündem değerlendirme toplantısında, salgının otomobil ve lastik sektörüne etkisini, bu süreçte hayata geçirdikleri çalışmaları ve gelecek hedeflerini bayilerle paylaştı.

Bayilerini sanalda topladı

Covid-19 tedbirleri kapsamında şirketler görüşmelerini sanal ortamda yapmaya devam ediyor. Sanal ortamda toplantı yapan şirketler kervanına Continental Türkiye’de katıldı. Şirket, geleneksel bayi toplantısını ilk kez online olarak gerçekleştirdi.

GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, salgının otomotiv ve lastik sektörüne etkisini değerlendirdi. Tamer, “Salgının etkisiyle pazarda binek araçların satışlarında azalma ve sektörde bir daralma yaşıyoruz. Otomobil tarafındaki bu duruma paralel olarak, lastik sektöründe de bir daralma söz konusu. Bu durumun, salgının önümüzdeki dönemdeki seyrine ve hayatı neredeyse durdurma noktasına getiren tedbirlerin durumuna göre şekilleneceğini düşünüyoruz. Lastik sektörünün salgın sonrasında bir süre sektörün toparlanma sürecine gireceğini, zaman zaman dalgalanmalar yaşansa da eski günlerine kavuşacağına inanıyoruz” dedi.