Otomotiv
Giriş Tarihi : 05-05-2020 20:42   Güncelleme : 05-05-2020 20:42

Lexus güven veriyor

Premium otomobil üreticisi Lexus’un konforlu sürüşü ve tasarımıyla öne çıkan ES Sedan modeli, bir kez daha gerçek kullanıcıların takdirini kazandı. Dünyanın saygın bağımsız araştırma kuruluşlarından biri olan J.D. Power, her yıl olduğu gibi 3 yaşındaki araçlarda son 12 ayda yaşanan problemlerle ilgili önemli bir araştırmaya imza attı.

Lexus güven veriyor

Yüksek işçilik kalitesiyle övgü toplayan Lexus, ES sedan modeliyle, gerçek kullanıcılardan elde edilen verilere göre kategorisinde 2019’un “En Güvenilir Lüks Modeli” seçildi. Önceki nesil ES Sedan modelinin başarısını daha ileriye taşıyan yeni nesil ES Sedan, konforlu sürüşünü, yüksek kalitesi ve sorunsuzlukla birleştirdiğini bir kez daha kanıtladı.

YÜKSEK PERPORMANS

ES Sedan aynı zamanda yüksek verimliliği ve düşük tüketimiyle de adından söz ettirmişti. Avrupa’daki en büyük otomobil kulübü ADAC’ın Ecotest araştırmasında, düşük tüketimiyle en iyi sonucu elde etmeyi başardı. Lüks hibrit konusunda öncü olan Lexus, ES 300h modelinde yüksek verimliliğe sahip 2.5 litrelik benzinli ve elektrikli motoruyla birlikte, düşük tüketiminin yanı sıra 218 HP’lik gücüyle yüksek performans da sunuyor.