Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-03-2024 16:05   Güncelleme : 13-03-2024 16:05

Isuzu’yu PO yağlayacak

Ticari araç üreticilerinden Anadolu Isuzu, Petrol Ofisi ile işbirliği anlaşması yaptı. Yapılan anlaşmaya göre Isuzu marka araçların ilk dolum yağları, Petrol Ofisi’nin üretimini yaptığı Maximus ile yapılacak.

Isuzu’yu PO yağlayacak

Petrol Ofisi ve Anadolu Isuzu’nun işbirliği anlaşmasına iki şirketin genel müdürü Mehmet Abbasoğlu ve Tuğrul Arıkan imza attı. Anlaşma 5 yıl süre ile geçerli olacak. Petrol Ofisi, 2029 yılına kadar Maximus’un ürün tedarikinin yanı sıra araçların şanzıman yağları ve antifriz tedarikini de gerçekleştirecek. Anadolu Isuzu ise servislerinde Petrol Ofisi’nin madeni yağ ürünleri kullanılacak.

ÜRETİMDE KALİTE!

İmza teslim töreninde bir açıklama yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “Petrol Ofisi'ni tercih etmemizdeki en büyük etkenlerin başında güven ve kalite anlayışı geliyor. İnovasyon ve sürekli gelişime dayalı yaklaşımlar, üretim kalitesini artırdığı gibi müşterilerimize de avantajlar sağlıyor. Türkiye’de geliştirip ürettiğimiz çevreci ve modern araçlarımızı, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 44 ülkeye ihraç ediyoruz. Bu araçlar büyük ilgi ve beğeni toplarken, tercih edilmede de ilk sırada yer alıyor. Anadolu Isuzu olarak, otomotiv endüstrisini dönüştüren trendleri izlemekle kalmıyor, bu trendlerde aktif bir oyuncu olarak yer alıyoruz. Petrol Ofisi ile gerçekleşen bu iş birliği de dahil olmak üzere verimlilik çerçevesinde ihtiyaca ve çözüme yönelik üretim anlayışımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

İHTİYAÇA GÖRE ÇÖZÜM

Petrol Ofisi Genel Müdürü Mehmet Abbasoğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Ağır ticari araçlar pazarı, yarattığı ihracat hacmi, bölgesel ticaret ve ulaşımdaki vazgeçilmez pozisyonu ile ülke ekonomisinin önemli yapıtaşlarından biridir. Petrol Ofisi olarak ağır ticari araçlar sektörünün en önemli ve yenilikçi oyuncularından Anadolu Isuzu ile gerçekleştirdiğimiz bu kıymetli iş birliğinin, sektörün tüm direkt ve dolaylı paydaşları için de sürdürülebilir katma değer sağlayacağına inanıyorum. Yeni yatırım ve iş birliklerimizi geleneksel liderliğimizin verdiği sorumlulukla sürdürüyoruz. Derince'de yalnızca ülkenin değil, yakın coğrafyanın alanındaki referans teknoloji merkezlerinden POTEM'de geliştirdiğimiz formül ve ürünlerle inovatif ve ekosistemin gerçek ihtiyaçlarına yanıt veren çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.”