Otomotiv
Giriş Tarihi : 04-04-2024 11:00   Güncelleme : 04-04-2024 11:00

Firmalar işine odaklandı

Doğuş otomotiv, distribütörlüğünü yürüttüğü Scania ile müşterilerine sunduğu satış sonrası hizmet avantajlarına devam ediyor. Firmanın 2015 yılında başlattığı paket anlaşmaları kapsamında kontrolünü gerçekleştirdiği araç sayısı bugün 10 bin adede ulaştı.

Firmalar işine odaklandı

Türkiye’de Scania kullanıcıları, yeni araç alımlarında servis kontratlı operasyonları tercih etmeye başladı. Doğuş Otomotiv tarafından geliştirilen paket anlaşmaları, araçların kullanım ömürlerinin uzamasına neden olurken, müşterilerinin de operasyonel sürekliliğe ve rekabet avantajına katkı sağladı.

NE ÖDEYECEĞİNİ BİLİYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bakım Müdürü Suna Tuzcuoğlu, şirket olarak geliştirdikleri bakım paketinin bütçe dostu seçenek olduğunu söyledi. Tuzcuoğlu, bakım ve onarım anlaşmalarının Scania müşterilerinin öngörülen maliyetleri ile birlikte toplam işletme maliyetlerini daha da düşürmelerine yardımcı olduğu belirtti. Tuzcuoğlu “Yetkili servislerimizde en iyi eğitimi almış personel ve son teknoloji ekipman ile müşterilerimize tam bir güven ve tasarruf sunuyoruz. Bakım paketi dahilinde araçlarımızı alan müşterilerimiz sabit bakım maliyeti, yakıt tüketiminde tasarruf, yüksek ikinci el değeri avantajlarına sahip olmaktadır” dedi.