Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-10-2020 22:24   Güncelleme : 23-10-2020 18:54

Prometeon'a Covid-19 belgesi

Dünyanın önde gelen lastik tedarikçilerinden Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon, Türkiye fabrikasında bir dizi önlem aldı. Alınan önlemler kapsamında yapılan düzenleme sonrası şirketin yüksek kalite standartlarındaki güvenli üretim, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi ile tescillendi.

Prometeon'a Covid-19 belgesi

Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi olarak, Türkiye’de İzmit’te kurulan ilk lastik fabrikasını da yöneten Prometeon Türkiye, Covid-19 salgınının başından bu yana aldığı üst düzey önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetimlerinden de geçerek "TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesini" almaya hak kazandı.

TAM DESTEK VERİYOR

Prometeon Türkiye CEO’su Antonio Dolgetta, “Çalışanlarımızın sağlığını önceliğimize alarak kritik önem taşıyan ürünlerin lojistik ve nakliyesi için hizmet sunan ağır ticari araç sektöründe önemli bir rol üstlendik. Bu doğrultuda üretim süreçlerimizi ve operasyonlarımızı sürdürülebilir kılmak üzere gerekli önlemleri en üst düzeyde almayı sürdürüyoruz. TSE denetçilerinin kontrolleri sonucunda almaya hak kazandığımız Güvenli Üretim Belgesi ile başta çalışanlarımızın sağlığına yönelik uygulama ve önlemlerimizi, aynı zamanda hijyenik, yüksek kalite standartlarında, güvenilir üretimimizi tescillemiş olduk. Prometeon Türkiye olarak, yaşadığımız bu kritik süreçte hayati değere sahip ürünleri taşıyan ağır vasıtalara var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz” dedi.