Kara
Giriş Tarihi : 10-11-2020 22:17   Güncelleme : 10-11-2020 22:17

Özkaymak pırıl pırıl

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Özkaymak Turizm, tüm otobüslerine her sefer öncesi detaylı dezenfekte yaptırıyor. Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak, “Otobüslerimizin hijyen ve temizlik işlemleri son hızla devam ediyor. Biz, üstümüze düşeni yapalım takdir Allah’ındır” dedi.

Özkaymak pırıl pırıl

Özkaymak Turizm, Korona Virüs tedbirleri kapsamında otobüslerinde dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sefer öncesi tüm araçlarında hijyene önem veren firma, sosyal mesafe kuralını da uyguluyor.

OTOBÜSLER TEMİZLENİYOR

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak, "Bizim için insan hayatı her şeyin önündedir. Halkımıza daha temiz ve konforlu araçlar ile hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şuanda merkezimiz Konya'dan sefere koyduğumuz her otobüsümüz, sefer öncesi detaylı bir şekilde Korona Virüsüne karşı dezenfekte edilmektedir. Her otobüsümüzün koltukları başta olmak üzere iç ve dışı virüse karşı ilaçlanmaktadır. Yolcularımızın gönül rahatlığı ile seyahat etmeleri için dezenfekte ilaçlarla her gün, her seferimizde yapıyoruz. Bütün araçlarımız il dışına çıkmadan veya geldiğinde ilaçlıyoruz" dedi.