Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2020 16:33   Güncelleme : 08-12-2020 16:33

Otobüse lastik

Otomotiv yan sanayi şirketlerinden Prometeon, şehir içi otobüsler için özel olarak geliştirdiği, Anteo Pro-M ile maksimum yakıt verimliliğini ve güvenliği, uzun ömürle birleştirdi. Çoklu akslarda kullanılabilen yeni Anteo Pro-M ile düzenli aşınma, daha fazla yük ve yolcu taşıma kapasitesi ile maksimum yakıt verimliliği sağlıyor.

Otobüse lastik

Pirelli lisansıyla endüstriyel ve ticari lastikleri üreten Prometeon, şehir içi otobüsler için özel olarak geliştirdiği yeni Anteo Pro-M ile Premium enerji verimliliği sağladı. Şirket, üretimini yaptığı yeni lastik ile uzun ömür, güvenlik ve performanstan taviz vermedi.

DAHA FAZLA KİLOMETRE

Enerji verimliliği sınıfı (C) özelliğine sahip Anteo Pro-M, mükemmel ıslak frenleme performansı (B) ile öne çıkıyor. Otobüslerin çamurlu ve taze veya eriyen karlı yol koşullarında bile güvenli bir şekilde fren yapmasına olanak tanıyor. Ek olarak, Anteo Pro-M, düzenli aşınma, düşük ses seviyesi, aks başına 7,1 tona kadar yük kapasitesi ve mükemmel güvenlik performansı sağlayarak kullanıcıların işletme maliyetlerini azaltmalarına yardımcı oluyor. Lastiğin yanaklarında kullanılan yüksek teknolojili polimer karışımlar, sürtünmeden kaynaklı aşınmayı önlemek ve kilometreden ödün vermeden şok darbelerinin üstesinden gelmeye olanak sağlıyor.