Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2020 18:28   Güncelleme : 08-12-2020 18:28

Pazarına Geri Döndü!

Borg Warner, başta motor yağları olmak üzere bünyesinde fren spreyi, fren sıvısı ve antifriz ürünlerini barındıran ürün yelpazesini “D” markasıyla tanıttı. Türkiye’de satışa sunulan D marka motor yağları, Delphi Technologies Satış Sonrası kalitesiyle tekrar raflardaki yerini aldı.

Pazarına Geri Döndü!

İçten yanmalı, hibrit ve elektrikli araçlar için temiz ve verimli teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan Borg Warner, Türkiye’deki satış sonrası ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son olarak İzmir’de üretim tesisleri bulunan ve 150’den fazla ülkede varlığını sürdüren Delphi Technologies’i bünyesine katan Borg Warner, yeni yerli üretim ürün yelpazesini tanıttı.

SEKTÖRÜNDE GÜÇLÜ

Delphi Technologies Türkiye Direktörü Reşat Dumanoğlu, konuyla ilgili açıklamasında madeni yağ pazarına güçlü bir geri dönüş yaptıklarını vurgulayarak; “8 yıllık bir sürenin ardından, yerli üretimle Türkiye motor yağı pazarına geri döndük ve bu yeni motor yağı ürününü, mevcut yedek parça portföyümüzü tamamlayıcı bir ürün olarak satış sonrası pazarına sunuyoruz. Hem binek, hem de hafif ticari olmak üzere benzinli ve dizel araçların teknik gereksinimlerini karşılayan, 1 litreden 10.5 litreye kadar çeşitli hacimlerde birinci sınıf ürün yelpazesi sunuyoruz. Güçlü dağıtım kanallarımız sayesinde, D ürün portföyündeki tüm sıvılarımız, Türkiye çapındaki önde gelen bağımsız yedek parça bayilerinde satışa sunulacak” dedi.