Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2020 20:22   Güncelleme : 08-12-2020 20:22

İnsana yatırım

Otomotiv ihalesi sektörüne yönelik iş alanlarında hizmet veren Telli Grup markası Autogong, Darüşşafaka ile işbirliği yaptı. Yapay Zeka- Derin Öğrenme Eğitim Projesine destek veren şirket, öğrencilerin yapay zeka odaklı programlama eğitimi almalarını sağladı.

İnsana yatırım

Sigorta, otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren ve faizsiz finansman yöntemiyle tüm gelir gruplarındaki vatandaşa hizmet sunun Telli Grup,  Autogong markasıyla ülkemizin geleceği öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulundu. Telli Grup, Darüşşafaka Cemiyeti ile yaptığı iş birliği uyarınca; Yapay Zeka-Derin Öğrenme Eğitim Projesine kapsamınca 20 öğrencinin yapay zeka odaklı programlama eğitimi almasını sağladı.

AYDINLIK GELECEK

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ülkenin aydınlık geleceğini yaratmada eğitimi en önemli sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini ifade etti. Telli, “Globalleşen dünyada dijital dönüşüm kaçınılmaz. Derin Öğrenme, Analitik Düşünme ve Büyük Datayı Analiz Etme eğitimleri de 21. yüzyılın yeteneklerine sahip gençler yetiştirmek için çok önemli. Bu programa destek olmaktan ve ülkemizin geleceği gençlerimize katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.