Güncel Haber
Giriş Tarihi : 16-12-2020 17:22   Güncelleme : 16-12-2020 17:22

Opel’de Aksigorta da

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta, Peugeot ve Citroën ile olan marka kasko ürünlerini yeniledi. Portföyüne Opel markasını da dahil eden Aksigorta; Groupe PSA bünyesinde yer alan markaları için tek tip kasko geliştirdi.

Opel’de Aksigorta da

Yenidünyanın gereklilikleriyle, müşteri ihtiyaçlarını bir araya getiren Sabancı Holding’e ait Aksigorta, portföyünde bulunan otomotiv markalarını genişletmeye devam ediyor. Groupe PSA’ya Opel markasının da eklenmesiyle tek tip kasko içeriği oluşturuldu. Firma, diğer kasko içeriklerinde de iyileştirmeler yaptı.

3 MARKAYA HİZMET

Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, “Mevcut durumda portföyümüzde bulunan markalara Opel’i de dahil ederek, Groupe PSA’ya ait üç markaya birden hizmet vermeye başladık. Aksigorta olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle onların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu yaklaşımla, Groupe PSA müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde göz önünde bulundurarak, yeni çalışmalar yaptık” dedi.