Güncel Haber
Giriş Tarihi : 17-12-2020 00:46   Güncelleme : 17-12-2020 00:46

Covid-19’u sigortalatın

Salgın Türkiye’de ciddi ekonomik kayıplara neden oldu. Salgına karşı sigorta şirketleri tamamlayıcı sağlık paketlerini devreye aldı. Ulaşım Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, “Halkımızın çözüm ortağıyız ve tamamlayıcı sağlık sigortası ile elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

Covid-19’u sigortalatın

İstanbul’da 35 yıldır sigorta alanında faaliyetlerini sürdüren Ulaşım Şirketler Gurubu, Korona Virüs salgınına karşı önce müşteri diyerek yeni düzenlemeleri hayata geçirdi. Firma, tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetleriyle de adından söz ettirmeye başladı.

ULAŞIM YANINIZDA

Konuya ilişkin açıklama yapan İsmail Purtuloğlu, “Ulaşım Sigorta olarak her zaman sorumluluk bilinciyle hareket etmekteyiz. Bu döneme özel olarak Covid-19 tanısı ile tedavileri devam etmekte olan ya da tedavi için başvuracak olan tüm müşterilerimize destek veriyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu süreci birlikte aşmak istiyoruz. Bu çerçevede Covid-19 hastalığı ve tedavisi kapsamında oluşacak olası tedavi giderleri, sahip olunan sağlık sigortasında geçerli olan salgın hastanesi olarak belirlenmiş anlaşmalı özel hastanelerde, salgın hastalıklar kapsam dışı olarak belirtilmiş olmasına rağmen, poliçedeki mevcut şartlar ve limitler dahilinde bu döneme özel olarak karşılanmaktadır. Yeni düzenlenen poliçeler de söz konusu rahatsızlığın poliçe başlangıç tarihi öncesinde gerçeklememiş olması şartı ile bu uygulama kapsamında olacaktır” ifadesini kullandı.