Otomotiv
Giriş Tarihi : 02-01-2021 21:03   Güncelleme : 02-01-2021 21:03

5 yıldır ortaklar

İnci Akü ve Japon GS Yuasa’nın 2015 yılında hayata geçirdiği ortaklık 5’inci yılını doldurdu. İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “Büyük hedeflerle yola çıktık ve bugün kalitede liderlik ediyoruz” dedi.

5 yıldır ortaklar

Akü sektöründe İnci GS Yuasa, enerji depolamanın geleceğini tayin etmeye devam ediyor. Korona Virüs salgını nedeniyle çevrim içi ortamda düzenlenen etkinliğin açılışı beşinci yıl için özel hazırlanan bir videoyla yapıldı. Ardından İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök ve GS Yuasa Başkanı Osamu Murao video mesajla davetlilere seslendi.

BÜYÜK YATIRIM

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “Ülkemiz, iş ortaklarımız ve müşterilerimiz için daha iyisini yapmak arzusuyla emek veriyoruz. Güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonumuzla çok çalışıyoruz. Ortaklığımızın başında ilk beş yıl için yatırım tutarını 250 milyon TL belirlemiştik. Beşinci yılımızda şirketimize değer katan yatırımların tutarı 300 milyon TL’ye çıkarak hedefinin üzerinde gerçekleşti. Üçüncü fabrikamızın faaliyete alınmasıyla otomotiv aküsü üretim kapasitemizi beş yılda yüzde 40 artırmış olduk” dedi.