Güncel Haber
Giriş Tarihi : 03-01-2021 21:54   Güncelleme : 03-01-2021 21:54

Kayserili yine büyüdü

TEPAV ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen TOBB Türkiye 100 şirket sonuçları açıklandı. 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada Türkiye’nin ilk ve en büyük online seyahat platformu Kayseri merkezli biletall, yüzde 228’lik büyüme oranıyla 77’nci oldu.

Kayserili yine büyüdü

TOBB Türkiye 100 ile birlikte Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri de belli oldu.  Birçok farklı sektörün yer aldığı değerlendirmede aynı zamanda ülke ekonomisinde önemli paya sahip şirketlerin başarısı da taçlandırıldı. Bu şirketlerden biri de, 200 otobüs firması, 500 yerli ve yabancı hava yolu şirketi, feribot ile tren biletlerini tek potada buluşturan 2006 yılında  Kayseri de Tubitak projesiyle kurulan biletall oldu. 

EKİBE MORAL OLDU

Biletall CEO’su Yaşar Çelik, “Yaşadığımız salgın sürecinden hemen hemen tüm sektörler etkilendi. Bu nedenle yılın son günlerinde TOBB değerlendirmesinden çıkan sonuç benim ve ekibim adına büyük bir motivasyon oldu. Ayrıca diğer kurumlar içinde bu durum geçerli. Bu değerlendirmeler şirketlerin, ulusal ve uluslararası platformlarda öne çıkmaları için büyük önem arz ediyor.  Aynı zamanda bu liste Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan firmaların ayrı ayrı başarı hikâyelerini de içinde barındırıyor. Bu da birçok sektörde girişimcilerin iştahını kabartıyor” dedi.