Güncel Haber
Giriş Tarihi : 19-01-2021 20:25   Güncelleme : 19-01-2021 20:25

Hızlıca geri döndü!

Pirelli Türkiye, İzmit’teki üretim tesislerinde yüzde 100 atık geri dönüşümü sağlandı. Bununla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen Sıfır Atık Yönetmeliği’nde yer alan tüm kriterleri yerine getirdi ve Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.

Hızlıca geri döndü!

Türkiye’de 60 yılı aşan üretim geçmişi ile ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan lastik firması Pirelli Türkiye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Sıfır Atık Yönetmeliği’nde yer alan kriterleri yerine getirdi. Şirket, Sıfır Atık Belgesinin sahibi oldu. Bunun yanında Pirelli Türkiye üretim tesislerinde yüzde 100 atık geri dönüşümünü sağladı.

ÇEVRECİ YAKLAŞIM

Pirelli'nin İzmit Fabrikası dahil olmak üzere dünya genelindeki üretim merkezlerinde sürdürülebilirlik alanında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Pirelli, lastiğin üretim ve kullanım sırasında çevreye olan etkisini en aza indirmek için çalışırken, üretim tesislerinde de aynı sorumlulukla çevresel etki, enerji ve su tüketimi, atık yönetimi konularında global çapta belirlenen hedefler doğrultusunda hareket ediyor.