Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-01-2021 20:55   Güncelleme : 22-01-2021 20:55

Fatih Altaylı’dan Galip Öztürk’e sert tepki

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in başlattığı bağış kampanyasına Galip Öztürk’ün de katılmasına sert tepki gösterdi. Altaylı, yazısında Galip Öztürk’ü; “Türk adaleti tarafından cinayete karışmak suçlamasıyla arandığı için uzunca bir süredir yurt dışında kaçak olarak yaşayan bir vatandaş” olarak tanımladı.

Fatih Altaylı’dan Galip Öztürk’e sert  tepki

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, futbolcu transferi için  bağış kampanyası başlattıklarını duyurarak tüm taraftarlarını kampanyaya katılmaya davet etti. Kampanyaya ilk olumlu karşılık veren Galatasaraylı  işadamlarından biri de Metro Holding Onursal Başkanı ve TOFED Kurucu Başkanı Galip Öztürk oldu.

500 BİN TL BAĞIŞLADI

Kampanyaya 500 bin TL bağışla katılan Galip Öztürk; “FETÖ  terör örgütü  üyesi Muammer Akkaş’ın hazırladığı uydurma bir iddianameyle haksız  yere yargılandım. Çok yakında adalet yerini bulacak. Hep beraber Galatasarayımızı layık olduğu  en üst seviyeye getireceğiz. Galatasaraylıyım diyen herkesi bu kampanya ya destek vermeye davet ediyorum” açıklaması yaptı. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan ise Galip Öztürk’e teşekkür ederek diğer Galatasaraylı işadamlarına da kampanyaya katılmaları için çağrıda bulundu.

"ÖZTÜRK MASUM DEĞİLSİN"

Galip Öztürk’ün Galatasaray’ın bağış kampanyasına katılmasına Habertürk yazarı Fatih Altaylı’dan sert tepki geldi.  Altaylı, “Galatasaray'da arzın merkezine seyahat” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı: “Evet, bu da oldu. Galatasaray daha ne kadar yerin dibine sokulabilirdi diye merak ediyorsanız bu yönetimle magma limittir herhalde. Dün ‘Bizi çocukların kumbarasındaki paraya göz dikenlerle bir tutmayın’ diyen Başkan, şimdi yardım dileniyor. Üstelik de Galatasaray’ın haysiyetini en ağır biçimde yaralayacak şekilde. Dün ilk bağışlardan biri yapılmış. Galip Öztürk 500 bin TL bağışlamış. Bunu da hem kendi sosyal medya hesabından hem de mafya bozuntusu taraftar grubunun hesabından duyurmuş. Peki kim bu Galip Öztürk? Türk adaleti tarafından cinayete karışmak suçlamasıyla arandığı için uzunca bir süredir yurt dışında kaçak olarak yaşayan bir vatandaş. İşte bu yönetimin Galatasaray’ı düşürdüğü, sporu düşürdüğü durum budur. Keşke çocukların kumbaralarından gelseydi para. Onlar masum hiç değilse.”