Güncel Haber
Giriş Tarihi : 02-02-2021 23:37   Güncelleme : 02-02-2021 23:37

Lastiğin geleceği

Goodyear, Avrupa tesisinde ürün geliştirme faaliyetlerini güçlendirmenin yanı sıra, yeni sürüş simülatörü ile teknik iş birliğini de geliştirdi. Goodyear’ın her iki inovasyon merkezinde de sanal lastik geliştirme süreçlerinin tamamlayıcısı olarak VI-grade Compact Simülatörler kullanılıyor.

Lastiğin geleceği

Sürüş simülatörleri, lastik modellerinin geliştirme olanak tanırken, en iyi performans gösteren lastiğin ilk prototip oluşturulmadan önce tespit edilmesini sağlıyor. Bu durum, otomotiv geliştirme sürecinin temposuna uyum sağlayarak, doğru lastiklerin, araç üreticileri tarafından talep edildiği doğru zamanda sağlanmasına olanak tanıyor.

YERİNİ KORUYACAK

Teknoloji avantajını kullandıklarını ifade eden Goodyear Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Helsel, “Her zaman geliştirme sürecini iyileştirmeyi ve müşterilerimizin tercih ettiği tedarikçi olma özelliğimizi korumak istiyoruz. Sürüş Simülatörünü kullanıma sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Okyanusun her iki tarafında kullandığımız simülatörlerle sanal lastik geliştirme çalışmalarında öncü konuma geçtik. Otomotiv OEM’leriyle işbirliği ve ürün geliştirme çalışmalarını hızlandırma konusunda önemli bir rekabet avantajına sahip olduk” diye konuştu.