Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-02-2021 15:52   Güncelleme : 13-02-2021 16:18

Ilıcalı: halkımız için kuruldayım

Ulaşım Gazetesi internet sitesinin “CHP’li İmamoğlu, Ilıcalı’yı transfer etti” başlığı ile duyurduğu haber üzerine Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ilıcalı, “Ben AK Parti’nin bir üyesiyim ve ömrümün sonuna kadar liderim Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Ilıcalı: halkımız için kuruldayım

İstanbul Ulaşım Platformu’nda danışma kurulu üyesi olarak yer alan 22 ve 26’ıncı dönem AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, trafik ve ulaşım alanındaki tecrübelerini İstanbul halkının hizmetine sunacağını ifade etti. Prof. Dr. Ilıcalı, ulaşım konusunda Türkiye genelindeki birçok il valiliği ve belediyelere hizmet verdiğini de açıkladı.

16 MİLYONA HİZMET

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, konu hakkında yaptığı açıklamasına aynen şöyle devam etti: “Ülkeme eğitim alanında hizmet ederken, liderim Recep Tayyip Erdoğan, o dönemde İBB belediye başkanıydı. Onunla o gün yollarımız kesişti ve kendimi liderimin yanında halkıma hizmette adadım. Rabbim nasip etti ve üyesi bulunduğum AK Parti’mizden 2 dönem milletvekilliği görevini icra ettim. Ulaşım sektöründe akademik ve pratik olarak 40 yılı aşkın süredir tecrübeye sahibim. Bu konudaki bilgimi de ülkeme hizmet adına kullanmak istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Ulaşım Platformu’nda danışman olarak yer almam için teklif getirdi ve bende 16 milyona hizmet için evet dedim. Çünkü ben akademisyenim ve aynı zamanda AK Parti’nin bir üyesi olarak sahada hizmetlerime devam ediyorum. Bilgi paylaştıkça değerlidir ve bende bilgimi ve tecrübemi halkımızın rahatlığı için paylaşıyorum.”