Güncel Haber
Giriş Tarihi : 26-02-2021 21:19   Güncelleme : 26-02-2021 21:19

Bilgili, halk için sahada!

İstanbul’da kentiçi toplu taşıma sektörünün gelişimi için yoğun mesai çalışması yapan İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, özel halk otobüs şirketlerini ziyaret ederek esnaf ile buluşuyor. İETT Genel Müdürü Bilgili, “Hep birlikte 16 milyon İstanbulluya en iyi taşıma hizmetini sunacağız” dedi.

Bilgili, halk için sahada!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili ve Genel Müdür Yardımcısı Hasan Özçelik, Özulaş A.Ş.’yi ziyaret ederek şirket yönetim kurulu başkanı Göksel Ovacık ve ekibi ile görüştü. Şirkete bağlı özel halk otobüsü işletmeci esnafının da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Göksel Ovacık, çalışmalar hakkında bilgilendirme de bulundu.

ESNAF MUTLU OLDU

Kentiçi toplu taşımacılıkta İETT’nin, özel halk otobüs işletmecilerinin çözüm ortağı olduğunu ifade eden Özulaş Başkanı Göksel Ovacık, “Hedefimiz daha kaliteli taşımacılık yapmak ve yolcu memnuniyetini üst seviyelere çıkartmaktır. Tabi tüm bu hizmetlerimizin yanında şirket ortağımız olan özel halk otobüs işletmecilerinin de haklarını korumaktayız. Özel halk otobüsleri, toplu ulaşım alanında İETT’nin çözüm ortağıdır. Hep birlikte İstanbul’da hizmet kalitesini daha üst seviyeye çıkartmak için çalışmalar yapıyoruz. Yeni sistem esnafımıza ve çalışanlarımıza huzur getirdi. Sistemin eksikliklerini birlikte gidereceğiz. Bu konuda İBB yönetimi ve İETT yöneticileri olarak sizler hep bizim yanımızdasınız, bundan dolayı esnafımız adına sizlere teşekkürlerimi sunarım” dedi.

GÖRÜŞ AYRILIĞI YOK

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, ziyaret esnasında esnafın sıcak ve samimi yaklaşımından duyduğu memnuniyeti ve yapacakları çalışmaları şu sözlerle dile getirdi: “İstanbul’daki toplu taşıma sistemi, başta Türkiye geneli olmak üzere dünyanın önemli metropol şehirlerine örnek teşkil etmektedir. Yeni sistemle birlikte değişim ve dönüşüm konusunda planlı ve programlı bir yapılanma ile her gün daha iyiye gidiyoruz. Özel halk otobüsü camiası ile birlikte kaliteyi daha da artıracağız. Hayata geçirdiğimiz taşıma sisteminde iyiye doğru önemli ölçüde mesafe aldık. Kurum olarak çözüm odaklıyız. Bizim sorumlu olduğumuz İBB yönetimi ve meclisi var. Meclisten ne karar çıkarsa, onu uyguluyoruz. Yeni sistem, esnafın lehine oldu. Salgın döneminde geçmişe dönük hak ediş oranında artış var. Eksik konuları birlikte gidermeye çalışıyoruz. Görüş ayrılığımız yoktur. İstişare ederek, dengeli davranmaya özen gösteriyoruz. Şirket başkanları ve ekibi görevlerini yapıyor. Bizde onlarla diyalog ve istişare içindeyiz. Bizim kurgumuzda hata yoktur, haksız bir kesinti olursa düzeltiriz, kimsenin hakkı kimsede kalmaz.”