Kara
Giriş Tarihi : 06-03-2021 21:28   Güncelleme : 06-03-2021 21:28

Güçlerini birleştirdi!

Karayolu yolcu taşımacılığının köklü firmalarından Kâmil Koç, Sakarya firmalarından Narlıca Seyahat ile gücünü birleştirdi. Birleşmeyle birlikte Sakarya, Bursa, Çanakkale, Bodrum İzmir gibi önemli merkezlerde şehirlerarası ulaşıma yeni bir soluk getirildi.

Güçlerini birleştirdi!

Kamil Koç, Türkiye’nin her yerinde ulaşım ağını genişletiyor. Kamil Koç bu büyümenin önemli bir adımı olarak Sakarya firmalarından Narlıca Seyahat ile gücünü birleştirdi. Bu güç birliğinin ardından Sakarya’dan,  Bursa, Çanakkale, İzmir ve Bodrum gibi önemli merkezlere karşılıklı seferler gerçekleşti. İlerleyen haftalarda bölge halkının talepleri doğrultusunda yeni sefer noktaları da hizmete girecek.

ÇITA YÜKSELECEK

Kâmil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan,  “1987’den bu yana Sakarya’yı Türkiye’nin önemli noktalarına bağlayan köklü firma Narlıca Seyahat ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Narlıca Seyahat’in bölgedeki tecrübesi, değerli müşteri kitlesi ve Türkiye çapındaki deneyimi ile Kamil Koç’un dinamik yapısını bir araya getirerek şehirlerarası ulaşıma yeni bir heyecan getireceğiz. 94 yıllık köklü geçmişimiz ve tecrübemizle Sakaryalı yol arkadaşlarımıza kaliteli ve konforlu hizmet vermekten gurur duyacağız. Amacımız, Narlıca Seyahat’in bölge insanına sunduğu hizmeti, çıtayı daha da yükselterek devam ettirmek” dedi.