Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2021 12:24   Güncelleme : 29-03-2021 12:28

Kredi veriyor, tesis kuruyor

Otomobil ve hafif ticari araçlara servis hizmeti veren AutoGrouppe, bayi yapılanmasına ağırlık verdi. Finansal destek paketini açıklayan firma, bayi adaylarına tesis, cihaz ve ekipman için kredi imkânı sağladı.

Kredi veriyor, tesis kuruyor

AutoGrouppe, Türkiye çapında hızla yaygınlaşan bayi servis ağına yeni isimleri dahil etmek için yeni girişimlerde bulundu. 2021 yılında 50 bayiye ulaşma hedefi koyan AutoGrouppe, sunduğu finans destek paketiyle dikkat çekti. Gerekli konularda sisteme gireceklere kolaylık sağlayan AutoGrouppe, franchise bedelinde ise kılını kıpırdatmadı.

İLK ADIMLARI BİZDEN

Konuya ilişkin açıklama yapan AutoGrouppe sahibi Barış Özkan, “Girişimcilerin en çok problem yaşadığı konu ilk yatırım maliyetidir. Bayimiz olmak isteyenlerin de franchise bedeli, ekipman ve yedek parça stoku gibi yatırım yapmaları gerekiyor. Bayilik için gereken ilk yatırım bedellerinin, girişimci tarafından kolaylıkla ödenmesi adına yeni bir oluşum başlattık. Bu kapsamda oluşacak bayilik için tesis inşasından yedek parça stokuna kadar kredi imkanı sunduk” diye konuştu.