Güncel Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2021 19:43   Güncelleme : 30-03-2021 19:43

Milli takıma maskeli destek

İstanbul’da faaliyet gösteren kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Özulaş, milli takıma maskeli destek verdi. Şirket başkanı Göksel Ovacık, “Yanlarında değiliz ama biz her zaman gönülden destekliyoruz” dedi.

Milli takıma maskeli destek

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Özulaş Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kurulu üyeleri, Kadıköy hareket merkezinde Milli Takıma destek çalışması yaptı. Seyircisiz oynanan Türkiye-Letonya maç öncesi Milli Takıma destek olmak amacıyla Özulaş A.Ş. yöneticileri, özel olarak tasarlanan maskeleri yolculara dağıttı.

GÖNÜLLERİMİZİN TAKIMI

Etkinliğe ilişkin açıklama yapan Özulaş Başkanı Göksel Ovacık, “Milli takımın yanında olamıyoruz ama gönlümüz onlarla. Takımımıza sonsuz başarılar diliyoruz. Bizim çocuklar bu sene gerçekten harika top oynuyorlar. Bu maçı da alacaklarına inanıyoruz. Yanlarında değiliz ama biz İstanbul'daki özel halk otobüs işletmecileri olarak her zaman gönülden destekliyoruz. Hem şoförlerimize hem de yolcularımıza bu maskeleri dağıtarak onların yanında olduğumuzu anlatıyoruz. İstanbul’un hemen hemen her yerinde maç saatine kadar dağıtacağız. Milli Takım iki maç yaptı. İkisini de kazandı. Üçüncü maç da kendi sahamızda oynanacak. Onlara güveniyoruz. İnşallah maçı alacaklar ve üçte üç yapacağız” ifadelerini kullandı.