Güncel Haber
Giriş Tarihi : 09-04-2021 16:45   Güncelleme : 09-04-2021 16:45

Ağırlığını koydu

Otomotiv yan sanayi şirketlerinden İnci Akü, ticari araçlar için geliştirdiği yeni ürünleriyle pazara ağırlığını koydu. Şirket, EVR teknolojisi ile tasarladığı EFB Pantera, Maxim A Gorilla ve yenilenen Formul A Taurus ile ticari araç kullanıcılarına uzun ömür, yüksek titreşim direnci ve daha fazla marş basma gücü vaat etti.

Ağırlığını koydu

İnci Akü, ticari araç kullanıcıları için ürettiği ürünlerini bayi temsilcilerine dijital toplantıda tanıttı. Toplantıda, İnci Akü’nün binek akü segmentinde yılı pazar lideri olarak tamamladığının altını çizen İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, şirketin önümüzdeki dönemde ağır vasıta segmentinde de mevcut pazar payını iki katına yükseltmeyi hedeflediğini paylaştı.

BİTMEYEN ENERJİ

Teknoloji alanındaki çalışmalarını katılımcılara aktaran İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “En güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonuyla çıktığımız bu yolda yenilikçi bakış açımız, daha iyisi için bitmeyen enerjimiz ve paydaşlarımızla olan sinerjimizi daima ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Ar-Ge merkezimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonucunda 2019 yılında, pazara ve binek araç tüketicisine İnci Akü’nün konvansiyonel üst segmentteki yeni ürün serisi Maxim A Gorilla’yı sunduk. Geçen yıl start-stop segmentine yön veren yeni ürünümüz EFB Max Tigris ile çıtayı yükselttik ve binek aküde yılı pazar lideri olarak tamamladık. A sınıfı teknolojimizle, A kalite ürünlerimizle, A Takımı bayilerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla şimdi de ağır vasıta segmentine ağırlığımızı koyuyoruz” dedi.