Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-04-2021 17:22   Güncelleme : 29-04-2021 17:22

Kripto para işine Galip Öztürk de girdi!

Çok kazanacağım ümidine kapılan Türk halkı, Kripto paraya akın etti. Halkın bu denli büyük ilgi göstermesi, Metro Turizm sahibi Galip Öztürk’ün de iştahını kabarttı. Intourıst Coın’i hayata geçiren Galip Öztürk, IHSC coin için çalışmalara başladığını duyurdu.

Kripto para işine Galip Öztürk de girdi!

Metro Turizm ile yıldızı parlayan ve akabinde de birçok şirketin sahibi olan Galip Öztürk, Gürcüstan’ın Batum şehrinde Kripto para işine girdi. Hatırlanacağı üzere Galip Öztürk, cinayete azmettirici iddiası ile müebbet hapis cezasına çarptırılmış, ancak yakalanmadan Gürcüstan’a kaçarak orada vatandaşlık alıp, Türkiye’deki işlerini de Batum’dan yürütmeye başlamıştı.

BİR KOYAN 100 ALIYOR

Galip Öztürk, sosyal medya hesabından “yeni projemiz çok yakında” notuyla Kripto para işine girdiğini duyurdu. Batum’da Mtrocity AVM ve 5 yıldızlı otel açılışını yapan Galip Öztürk, ayrıca Batum’un eski otellerinden olan Intourist Hotel’i de satın aldı. Kripto paraya da otelin ismini verdi. Galip Öztürk’ün “Çok yakında” dediği Intourıst Coın’de “Eğer Coin’iniz 1 dolar olursa, 100$’nız 10 bin dolar olacak. Bin dolar yatırdıysanız, 100 bin doların sahibi olacaksınız! Üstelik İHSC, uluslararası denetime açık ve Gürcistan devletinin denetim garantisinde! Yani dolandırılmak yok. Daha ne olsun?” ifadesi kullanıldı.

2 MİLYAR $ DOLANDIRDI

İşsizliğin en fazla olduğu ülkelerden biri de Türkiye. Genç nüfus kolay ve çok para kazanma hayaliyle yaşıyor. Hal böyle olunca da kripto paraya ilgi daha çok artıyor. Kripto paralara aracılık eden platformlarda büyük olaylar yaşanıyor. Bunun en son örneğini ise Türkiye’de halk Thodex şirketi ile yaşadı. Faruk Fatih Özer, kurduğu Thodex ile yüzbirlerce kişiden para topladı. Şirketin sistemine erişim kapandı ve Faruk Fatih Özer 2 milyar dolar ile Türkiye’den kaçtı. Arkada ise yüzbinlerce mağdur kaldı. Bir yanda çiftlik bank, diğer yanda Thodex’in mağdur ettiği yüzbinlerce mağdur varken, Galip Öztürk’ün de bu sektöre giriş yapması akıllara soru işareti getirdi.