Güncel Haber
Giriş Tarihi : 04-05-2021 21:07   Güncelleme : 04-05-2021 21:07

Teşekkürler Cumhurbaşkanım!

18 Günlük tam kapanma uygulaması ile ilgili yayınlanan genelgede, görev muafiyeti ile ilgili kullandığımız belgelerin geçersiz olacağı ifade edildi. Yeni belgelerin ise e-devlet üzerinden alınacağı belirtildi.

Teşekkürler Cumhurbaşkanım!

Görev Belgemi almak üzere e-devlet sayfama girdim. İçişleri Bakanlığı sayfasında e-başvuru’dan müracaat etmek istediğimde, “Bu Hizmete Başvuru Yapabilmeniz için 65 Yaş Altında Olmanız Gerekmektedir”  yazısı çıktı karşıma.

66 yaşında, şirket sorumluluğu taşıyan biri olarak bununla ilgili çok telaşlandım. Çünkü alınan bu karar, bir türlü ne aklıma ne de mantığıma uymuyordu. Kararın yanlış olduğunu haykırıyor, biran önce bu hatadan dönülmesini arzuluyordum. Çünkü bizler, işvereniz ve işimiz hata kabul etmiyor.

Sesimi duyurabilmek için sektörümüzde tarafsızlığı tartışılmaz, özü, sözü doğru, tabiri caizse nokta kadar menfaat için virgül kadar kıvrılmayan Ulaşım Gazetesi’ne bir yazı yazdım. Yazım makale olarak Ulaşım Gazetesi’nin internet sitesinde yayımlandı. Ve sosyal medya ağı üzerinden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere konuyla ilgili tüm yetkililerin hesaplarına ulaşmış!...

3 Mayıs günü yine sorun düzeltildi mi diye e-devlete baktım. Birde ne göreyim, sorun düzeltilmiş. Görev Belgesi’ni de rahat bir şekilde indirebildim. Dertlerimizi dikkate alıp, sorunlarımızı gideren başta sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın İçişleri Bakanımız olmak üzere, tüm devlet büyüklerimize teşekkür ve şükranlarımızı arz ederim.

Yusuf Demir
Kadir Demir Lojistik