Güncel Haber
Giriş Tarihi : 09-05-2021 19:45   Güncelleme : 09-05-2021 19:45

Abdullah Özer; doğru yoldayız!

Özer Uluslararası Nakliyat’ın sahibi ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Abdullah Özer, 2 Haziran tarihinde yapılacak UND genel kurulunda yeni yönetime aday olduğunu açıkladı. Özer, “Çetin Nuhoğlu ve Şerafettin Aras’ın olduğu yer, her hazan doğru yola çıkar. Sorunlarımızın çözümü için taşın altına elimizi sokacağız” dedi.

Abdullah Özer; doğru yoldayız!

UND’nin 40’ıncı Genel Kurulu 2 Haziran 2021 tarihinde yapılacak. Yeni dönem yönetiminin de seçileceği genel kurul da Karadenizli iki aday yarışıyor. Derneğin üyesi firma sahipleri ise, sorunlardan arındırılmış bir sektöre kavuşmak için adaylara taleplerini bir bir sıralıyor. Karadeniz nakliyecisi başta olmak üzere Akdeniz, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nin nakliyecisi birlik ve beraberlikten yana.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Konuya ilişkin açıklama yapan Abdullah Özer, “UND’nin 40’ıncı olağan genel kurulu yaklaşıyor.  Sektörümüzü hak ettiği şekilde çok daha ileri bir seviyeye ulaştırmak adına Çetin Nuhoğlu ile yönetim için aynı yola baş koyduk. Çetin Nuhoğlu ve Şerafettin Aras’ın olduğu ekip her zaman başarıya ulaşır. Nitekim bugüne kadar da hep başarıya ulaşmıştır. Nakliyecilerimizden gelen yoğun talep üzerine bu yönetimde yer aldığımı gururla açıklıyorum. Sorunlarımız her geçen gün büyüyor. Büyüyen bu sorunları çözüme kavuşturmak için çıktığımız yolda Karadeniz Bölgesine Başkan Yardımcılığı unvanını getirmeyi arzu ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında sorunsuz bir sektör oluşturmak en büyük hayalimdir. Bunun içinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle ilgili tüm bakanlarımız ile sektörümüz adına çalışacağız. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle tüm Türkiye bizimdir. Ülkemizin ekonomik anlamda daha da kalkınabilmesi için ne yapılması gerekiyorsa, elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. UND yönetiminde tüm firmalarımızın daha rahat bir nefes alması için namusum ve şerefim adına çok çalışacağım. Tüm firma sahiplerimizi sektörümüzün başkanı Çetin Nuhoğlu’nun etrafında toplanmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.