Güncel Haber
Giriş Tarihi : 11-05-2021 20:55   Güncelleme : 11-05-2021 20:55

Michelin’in hedefi büyük

Lastik üreticisi Michelin; çevresel, sosyal, toplumsal ve finansal performansını kapsayan on iki göstergeye dayalı 2030 hedeflerini açıkladı. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içerisinde satışlarda yıllık ortalama yüzde 5’lik bir artışla sürdürülebilir büyüme hedefliyor.

Michelin’in hedefi büyük

Michelin’in 2023 ve 2030 yıllarını kapsayan sürdürülebilir büyüme hedeflerini, şirketin CEO’su Florent Menegaux açıkladı. Menegaux, “Dünyanın en büyük lastik üreticisi olarak çevremize de büyük önem veriyor ve sosyal sorumluluk projelerini gönülden destekliyoruz” dedi.

İDDİALI BİR BÜYÜME

Michelin CEO’su Florent Menegaux, yaptığı açıklamada: “Stratejik planımızla önümüzdeki on yıl için iddialı bir büyüme dinamiğine girdik. Ekiplerimizin katılımı ve yenilik yapma anlamındaki kapasitesi sayesinde sürdürülebilir işletme performansı, sürekli çalışan gelişimi ve gezegenimize ve ev sahibi toplumlarımıza olan bağlılığımızdan oluşan uyumlu bir denge yakalayabileceğimize eminim. Bir yandan şirketimizin DNA’sına sadık kalırken, bir yandan da 2030 itibarıyla hem benzer pazarlarda hem de ötesinde yeni, yüksek katma değerli işletmelerin geliştirilmesiyle ciddi seviyede değişmiş olacak. 130 yılı aşkın bir süredir Michelin’in gücünün altında yatan ve bugün bizim geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan nitelik işte bu sürekli kendini yenileme becerisidir” ifadesini kullandı.