Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-05-2021 23:08   Güncelleme : 22-05-2021 23:08

Deyiş o değiş, Patladı gitti!

Sosyal medyadaki şöhretine günden güne arttıran Dilşah Gülşah Çelik, güzelliği ve sempatisiyle beğeni kazanırken bir yandan da tartışılan bir isim haline geldi.

Deyiş o değiş, Patladı gitti!

Dans kariyerinin ardından son bir yıldır sosyal medyada “İnfluencer” olarak adını duyuran Dilşah Gülşah Çelik, önce TikTok’taki eğlenceli videolarıyla sonra da Instagram’daki paylaşımlarıyla dikkat çeker hale geldi.

GEZEN KADIN!

Hayranlarından gelen talep üzerine bir single yapmak için kolları sıvayan Dilşah Gülşah, bir yandan günden güne daha çok kişi tarafından takip edilirken bir yandan da komik videolarında kullandığı şivesi yüzünden tartışma konusu oldu. Diyarbakırlı olan ve yörede kullanılan “Çok gezen kadın” anlamına gelen “Çırte” lakabıyla anılan Dilşah Gülşah, kullandığı Diyarbakır şivesini “farklı” ve “sevimli” bulanlar çoğunlukta olsa da güzel fenomeni bu yüzden eleştirenler de oldu. Dilşah Gülşah, Tiktok’ta ve İnstagram’da çok sevilen “Çırte” skeçlerini internette daha büyük mecralara taşımak istediğini, single çalışmasından sonra yeni hedefinin oyunculuk olduğunu söyledi.