Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2021 22:17   Güncelleme : 14-06-2021 22:19

Haddini bil diyene, okkalı cevabımız!

Ulaşım Gazetesi’nde çıkan bir haber üzerine konunun muhatabı tarafımızı arayarak, “Haddinizi bilin. Gazeteciyseniz, gazeteciliğinizi yapın. Bırakın böyle boş işlerle uğraşıp, milleti birbirine düşürmeyi” diyerek Ulaşım Gazetesi ekibine had bildirmeye kalktı.

Haddini bil diyene, okkalı cevabımız!

Ulaşım Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Hüseyin Karabulut, aba altından sopa gösterenlere yönelik yaptığı açıklamada aynen şu ifadelere yer verdi:

 YİNE GAZETE ÇIKAR!

“Gazeteci araştırır, sorar, sorgular yazar. Gazeteci susmaz!. Gazeteci kamu adına görev yapar. Bazı sermaye sahipleri istiyor ki, herkes kendini alkışlasın. Gazeteci sormasın, sorgulamasın, alkış yapsın, yandaş olsun istiyor. Ne yaparsak yapalım, kimse soru sormasın. Herkes sussun. Yolsuzluk ve haksızlıklar görülmesin, gerçekler yazılmasın istiyorlar. Oysaki düşünce özgürlüğü ve ifade özgürlüğü var. Bunu kimse yok sayamaz. Ulaşım Gazetesi ekibi olarak hesaba katmadıkları bir gerçek daha var ki; bizim paraya, pula değer vermediğimizdir. Reklam kesintileri ile hiç korkumuz yok. Tavukları yumurtlatır, koyunları kuzulatır yine bu gazeteyi çıkartırız.”