Güncel Haber
Giriş Tarihi : 16-06-2021 20:09   Güncelleme : 16-06-2021 20:10

Sedat Peker, 10 bin Doları Külünk’e vermiş!

Türk mafya lideri ve iş insanı Sedat Peker, yayımladığı video serisi ile Türkiye’nin gündemine oturmaya devam ediyor. Sedat Peker’in “her ay 10 bin dolar para verdiğim siyasetçi var” demesinin ardından Ankara kulisleri de hareketlendi.

Sedat Peker, 10 bin Doları Külünk’e vermiş!

“Parça parça koparacağım. Canlarını yakacağım” diyen Sedat Peker’in her ay düzenli olarak 10 bin doları AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk’e verdiği bilgisine ulaşıldı.

BERABER YÜRÜYORLAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çok yakın bir isim Ulaşım Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Açıklamada aynen şu ifadeler kullanıldı: “Sedat Peker’den düzenli para alan siyasetçi Metin Külünk’tür. Batağın içine girmek, öyle çok kolay çıkmayı müsaade etmez. İstanbul İl Başkanı olmak için beraber mücadele vermedi mi? Orada bütün kavgalar çıkmadı mı? Tayyip Bey özel talimat vermedi mi böyle bir şey istemiyorum diye? Ondan sonra olayları Sedat tekrar durdurmadı mı?”

AMCAOĞLU KASASI

Bakan Soylu’ya çok yakın isim “Metin Külünk’ün 10 bin dolar almaya ihtiyacı yoktu ki” sorusuna şöyle devam etti: “Nasıl yoktu abi? Her ay 10 bin dolar, yani 100 bin TL’den bahsediyoruz. Adam bas bas bağırıyor, Sadık Soylu, Sadık Soylu diye.  Bu Sadık Soylu kim? Süleyman Soylu’nun gizli kasası abi. Yani amcasının oğlu. Hadi Özışık, çocukluk arkadaşı değil. Hadi Özışık ile yıllarca beraber çalıştılar. Babası çalıştı Hasan amca…”

Hüseyin KARABULUT – Ulaşım Gazetesi