Kara
Giriş Tarihi : 18-06-2021 13:49   Güncelleme : 18-06-2021 13:49

Göksel Ovacık tekrar aday

İstanbul’da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş.’nin 27’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi tesislerinde yapılacak. Yeni dönem yönetim kurulu ekibinin belirleneceği genel kuruldu Göksel Ovacık, ekibi ile birlikte tekrardan aday.

Göksel Ovacık tekrar aday

Aynı zamanda İstanbul Özel Halk Otobüs Sahipleri Esnaf Odası Başkanlığı görevini de yürüten Göksel Ovacık’ın yeni dönemde de görevini devam ettirmek için adaylığını açıklaması, esnaf arasında sevinçle karşılandı. Halk otobüs işletmecileri, Göksel Ovacık’ın İETT ile esnaf arasında köprü görevi gördüğünü her zaman yapıcı tavır ve tutumu sayesinde kazananın esnaf olduğunu ifade etti.

YOLA HEP BİRLİKTE DEVAM

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Göksel Ovacık, dün olduğu gibi bugün de yarın da birlik ve beraberlik içinde esnaf yararına çalışılacağının altını çizdi. Ovacık, “452 aracı çatısı altında bulunduran Özulaş, kocaman bir ailedir. Yıllardır birlikteyiz ve ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz. Başarı bir ekip işidir ve arkadaşlarım ile birlikte şirketimizi bir üst noktaya taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak genel kurulumuzda yönetim kurulu seçimimiz de olacak. Bu seçimde kazanan, kaybeden olmaz! Kazanan hep Özulaş, yani şirketin ortakları olur. Ekibim ile birlikte bu dönemde de adayım ve esnafımız yararına yapılması gerekenleri yaptık ve yine yapmaya da devam edeceğiz. Esnafımız bugüne kadar bize hep güvendi ve yönetime getirdi, bizde elimizden geleni yaparak güvenlerine layık olmaya çalıştık. Hizmet için yola çıktık. Projelerimizi geliştirerek esnafın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya tam gaz devam edeceğiz. Hizmetlerimiz kaldığı yerden sürecek ve istikrar devam edecek" dedi.

AYNI EKİP İLE TALİP

Özulaş'ın yeni dönem yönetim seçimlerine Göksel Ovacık’ın listesinde; Serhat Akçakaya, Selami Alan, Sebahattin Can, Zeynel Abidin Yılmaz, İsmail Koçin, Mehmet Ali Akpata, Sinan Akçay ve Ercan Tarakçı. Denetim Kurulunda ise İbrahim Ayılmazdır, Necmettin Aydaşlı ve Erdal Fidan yer aldı.