Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-06-2021 21:35   Güncelleme : 18-06-2021 21:35

Örnek şoförler Özulaş’ta

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Özulaş A.Ş. bünyesinde hizmet veren bine yakın şoförün kıyafetleri teslim edilmeye başladı. Özulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, “Yeni bir sisteme geçtik. Şirketimiz de görev yapan şoförlerimizin giyim ve kuşamıyla da İstanbul ulaşımına örnek olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Örnek şoförler Özulaş’ta

Özulaş, İmza Mağazası ile ortak bir çalışma yaparak şoför kıyafetleri hazırladı. Özulaş bünyesinde halk otobüsü kullanan şoförlere özel tasarlanan gömlek, çorap ve ayakkabıdan oluşan takım elbiseler, hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. Kıyafetler yazlık ve kışlık olarak tasarlandı.

KUTSAL MESLEK

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özulaş Başkanı Göksel Ovacık, “İstanbul halkının ulaşımına en büyük katkıyı şoför arkadaşlarımız veriyor. Sabahın erken saatlerinde insanları işine ulaştırması, evlerine ulaştırması kolay bir iş değildir. Aslında çokta kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Daha kaliteli bir ulaşım hizmeti ve yolcu memnuniyeti için şoför arkadaşlarımız da bu bilinçle hareket ediyorlar. Bizlerde çalışanlarımızın her yönüyle şartlarını iyileştireceğiz. Kentimiz ve sektörümüz için çok değerli olan bu arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü ve sıkıntılarının ortadan kaldırılması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

KİŞİYE ÖZEL ELBİSE

Kıyafetlerin dağıtımı esnasında proje sorumlusu Özulaş Başkan Yardımcılarından Selami Alan, “Sektörümüzde neredeyse bir ilk olan bu uygulamamız şoförlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Yerli üretici firma olan ve kaliteli ürünler yapan İmza Mağazaları ile kişiye özel takım elbise çalışması yaptık. Tüm kaptan şoförlerimizin elbiselerini iyi günlerde giymelerini ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Dağıtımlar birinci bölge personeli ile başladı. Haziran sonuna kadar dağıtımların tamamlanacağı bilgisine ulaşıldı.