Güncel Haber
Giriş Tarihi : 01-07-2021 12:24   Güncelleme : 01-07-2021 12:24

Gelecek için uğraşıyorlar

Korona Virüs salgınını yönetmek sadece ekonomik süreçler ile başetmek anlamında değil. Bir çok sektör için algı ve itibar açısından da bir kriz yönetimi konusu haline dönüştü. Sigorta sektörünün anlık gelişen ihtiyaçlara uygun dinamik, çevik ve çözüm odaklı tavrı ise, bu süreçte tüketicisindeki algısını oldukça olumlu yönde etkiledi.

Gelecek için uğraşıyorlar

Hızlı, esnek ve uzman çözümleri ile tanınan Monopoli Sigorta da sektörün itibarının pozitif ivmesinin de desteği ile proaktif iletişim yaklaşımını derinleştirme kararı aldı.  Monopoli, tüm paydaşlarının birbirleri ile fikir ve tecrübe paylaşımında bulunabileceği, Türkiye’de risk yönetim danışmanlığının geleceğinin sektörün güç birliği ile tasarlanacağı yeni bir inisyatif; bir iletişim platformu kurmaya hazırlanıyor.

YENİ DÜNYA DÜZENİ

 Konuya ilişkin bir açıklama yapan Monopoli Sigorta CEO Erol Esentürk, “Sektörümüzü iyi tanıyoruz. Sürekli analiz ediyoruz. Türkiye’nin en büyük 26 sigorta şirketi bizim yol arkadaşımız. Acenteleri iyi tanıyoruz, sektörümüzün dertlerini de, bazı dertlerinin çözümlerini de biliyoruz. Tıpkı müşterimizin ihtiyaçlarını bildiğimiz gibi. O zaman paydaşlarımıza da aynen müşterilerimizde olduğu gibi proaktif bir yaklaşımla seslenelim, elimizi uzatalım dedik. Birlikten doğacak yeni bir güç ile, yeni dünya düzenine hep birlikte adapte olmanın yollarını bulalım ve herkesi bir arada ağırlayabileceğimiz, hepimizin birbirinden öğreneceği, sektörümüzü bu düzene kolaylıkla entegre etmeyi misyon edinecek bir tecrübe paylaşım ve iletişim platformu kuralım diye kolları sıvadık” ifadesini kullandı.