Güncel Haber
Giriş Tarihi : 02-07-2021 01:19   Güncelleme : 02-07-2021 01:19

Esnaf, Ovacık’ın arkasında

Toplu ulaşım sektöründe aralıksız olarak 29 yıldır İstanbul halkının hizmetin de olan Özulaş Toplutaşım AŞ’nin 27’inci olağan genel kurulu yapıldı. Yeni dönem yönetim kurulu seçimlerininde yapıldığı kurulda mevcut başkan Göksel Ovacık ve ekibi ortaklarından 2 yıllık dönem için tekrar güvenoyu aldı.

Esnaf, Ovacık’ın arkasında

Özulaş A.Ş.'nin olağan genel kurul toplantısı, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Tesisleri’nde yapıldı. Genel kurula esnafın tamamına yakını katıldı. Şirket Genel Müdürü İsmail Yolcu tarafından açılışı yapılan genel kurulda gündem gereği Divan Kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklâl marşı okundu. Divan Başkanlığına seçilen Yıldırım Yılmaz, gündem hakkında bilgi verdikten sonra faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi. Başkan adaylarından Mehmet Hanifi Ay ve ekibi, adaylıktan çekildiğini açıklamasından sonra Göksel Ovacık ve ekibi tek liste halinde seçime katılarak oy birliği ile 2 yıllık yeni dönem için yetki almış oldu.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Sonuçların ilan edilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Göksel Ovacık, birlik ve beraberlik içinde esnaf yararına çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Ovacık, “Yıllardır birlikteyiz ve ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz. Şahsıma ve ekibime verdiğiniz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan, kaybeden olmaz! Kazanan her zaman Özulaş, yani şirketin ortakları olan sizler olursunuz. Siz tercihini yaptınız. Bizde, bize verilen güvene layık olmaya çalışacağız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Hizmet için yola çıktık. Projelerimizi geliştirerek esnafın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya tam gaz devam edeceğiz. Özulaş’ı şimdiye kadar olduğu gibi hep yükseklere çıkaracağız.”

Yeni dönem yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Başkan Göksel Ovacık, Serhat Akçakaya, İbrahim Ayılmazdır, Selami Alan, Zeynel Yılmaz, İsmail Koçin, Mehmet Ali Alpata, Sinan Akçay, Bülent Yağız. Denetim kuruluna ise; Erdal Fidan, Necmettin Aydaşlı ve Yılmaz Algül getirildi.