Güncel Haber
Giriş Tarihi : 11-08-2021 16:54   Güncelleme : 11-08-2021 16:54

Sağlığını tamamla!

Sigorta şirketleri Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile vatandaşlara ayrıcalıklı kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Ulaşım Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, “Halkımızın çözüm ortağıyız ve tamamlayıcı sağlık sigortası ile destek paketleri sunuyoruz” dedi.

Sağlığını tamamla!

Sigorta sektöründe 35 yıllık deneyimle hizmet veren Ulaşım Şirketler Gurubu, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile de rakiplerinden bir adım öne çıktı. Türkiye genelinde kasko ve trafik sigortası ile kentiçi toplu taşıma sektöründe adından söz ettiren firma, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile de müşterilerinin yanında yer almanın haklı gurunu yaşıyor.

DEVLET DESTEKLİYOR!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bölge Başkanı ve Ulaşım Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, vatandaşları tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırmaları için uyardı. Purtuloğlu, “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, devlet destekli bir sigorta türüdür. Yani herhangi bir sigorta şirketinden tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü aldıysanız SGK ile anlaşması olan hastanelerde tedavi olur, yüksek kalitede sağlık hizmeti alırsınız ve SGK'nın karşılamadığı miktarı sigorta şirketiniz sizin yerinize öder. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıranlar, anlaşmalı sağlık kurumlarında herhangi bir sürprizle karşılaşmaz. SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde muayene, tetkik ve tedavi giderleri için fark ücreti alınmamaktadır. Sigortalanma üst yaş sınırı 64 olup, Genel Sağlık Sigortası hak sahibi olan tüm sigortalılar, tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırabilir. Ayrıca 64 yaşına kadar tamamlayıcı sağlık sigortası yenileme garantisine hak kazanmış olan vatandaşlarımız da 64 yaşından sonra ek prim ödemeden poliçelerini yenileyebilmektedir. 0-17 (17 dahil) yaş aralığındaki çocuklar da ebeveynleri olmadan ek prim uygulanarak tek başlarına sigorta yaptırabilir” dedi.