Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-08-2021 17:59   Güncelleme : 29-08-2021 17:59

Orhan Demir, Aksuya gol attı

UKOME toplantısında konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, taksilere ceza yazıldığını açıkladı. Demir, açıklamasında Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun taksisine de farklı ücret yazmaktan ceza kesildiğini dile getirdi.

Orhan Demir, Aksuya gol attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentteki taksi sayısının ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yeni taksi projesini bir kez daha UKOME gündemine taşıdı. İBB Başkanının ısrarla üzerinde durduğu taksi projesi, AKPli üyeler tarafından bir kez daha reddedildi.

USULSÜZ KULLANIM

Toplantıda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, “İBB’nin 400 taksi iptal edildi diye ortalık birbirine girdi. İBB’nin kayıtlarına yüklenen cihazlarla, taksilerdeki cihazlar farklı olduğu için iptaller yapıldı. İstanbul Havalimanı’ndan giden taksiler mesafe aynı olmasına rağmen farklı ücretler yazdı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı denetimlerinde birçok taksiye ceza yazıldı. Bunun içinde sizin taksiniz de var Eyüp Bey. İsteyen istediği aplikasyonu kullansın. Ama İBB de bu aplikasyonları denetlesin.” dedi.