Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-08-2021 18:53   Güncelleme : 29-08-2021 19:40

Aksu, İBB’yi yalanladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısına taksicilerin yolsuzluğu damga vurdu. Toplantıda İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’ya “Senin de taksine farklı ücret yazmaktan ceza kesildi” dedi. Toplantının ardından 3 gün geçti ve Aksu sessizliğini bozdu. Aksu, “iftira” dedi.

Aksu, İBB’yi yalanladı!

AGRESİF TAVIR!

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, yazılı yaptığı açıklamasında; “UKOME toplantısında ilimizde 1.000 adet kiralık taksi artışı tekrar gündeme geldi. Toplantıda ekmeğimizi koruyacak şekilde elimizden gelen savunmayı yaptık. Oylama sonucunda taksi sayısının artışı oy çokluğu ile tekrar reddedildi. Ne acıdır ki oylama reddedilince İBB bürokratlarının tavırları agresifleşiyor. İBB genel sekreter yardımcısı benim adıma kayıtlı olan ticari taksinin taksimetresinin farklı tarife ile çalıştığını ve denetimlerde sıkıntı çıktığını ifade etmeye çalışarak gerçek olmayan bir algı oluşturmak istedi. Bu iftirayı ve hakkımda yapılan operasyonu kendi belediyemize yakıştıramadım” dedi.

ARABAM TEMİZ!

Adına kayıtlı olan ticari takside yapılan denetim raporunu yazılı olarak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden talep ettiğini dile getiren Aksu, “Gelen raporda açıkça ifade ediyor ki denetim sonucu taksimetre ayarı kanunlara uygundur. Şunu çok iyi bilmenizi istiyorum. Hakkımda ve mesleğimiz adına aslı olmayan haberler yaparak ve adımıza atılan iftiralar hakkında hukukçularımız gerekli suç duyurusunda bulunacaktır. Haklı olduğumuz bütün konularda bizi kimse yıldıramaz” diyerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kendisine iftira atmakla suçladı.