Güncel Haber
Giriş Tarihi : 03-12-2021 20:54   Güncelleme : 03-12-2021 20:54

Suyunu koy devam et

Madeni yağ üreticisi Petronas, 50 günlük kıtalar arası tanıtım turunda 11 bin 927 km’lik yol kat etti. Firmanın tanıtım TIR’ı, Portekiz'deki dik yokuşlar ve Slovakya'daki dağ geçitleri gibi zorlu arazilerde seyahat etmesine rağmen bir kez bile yağ değişimine ihtiyaç duymadan gezisini tamamladı.

Suyunu koy devam et

Petronas, tanıtım turuna çıktı. Markanın ekibi, tur süresince 7 ayrı noktada konakladı ve kamyonculara yönelik etkinlik düzenledi. Ekip, yeni ürünleri Urania'nın özelliklerini de kamyon şoförlerine aktararak onları bilgilendirdi. TIR’ın durakları sırasıyla; İngiltere, Portekiz, İspanya, Türkiye, Romanya, Polonya ve İtalya oldu.

GÜCÜ HİSSET

Konuya ilişkin açıklama yapan şirketin Pazarlama Direktörü James Mark, “Elli gün süren yolculuğumuz da durdurulamaz gücü uluslararası olarak paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Avrupa TIR taşımacılığının dayanıklılığa dair geleceğini sergilediğimiz turumuzda, karbon ayak izimizi en aza indirirken yolculuğumuzu tek bir yağ dolumu ile tamamlamak, gösterinin önemli bir parçasıydı. Hepsinden önemlisi PLI ekibi gerçek TIR taşımacılığı kahramanlarından; taşıdıkları malı teslim etme gücüne sahip olduklarını gösteren sürücülerden, filo yöneticilerinden, mühendislerden, tamircilerden ve müşterilerimizden ilham alıyor. Bu tur, temel gücümüzü ve günümüzün zorlu kamyon taşımacılığı ortamının baskılarına dayanma yeteneğimizi kanıtlıyor” ifadesini kullandı.