Güncel Haber
Giriş Tarihi : 06-12-2021 22:49   Güncelleme : 07-12-2021 10:25

Zirveye Gürsel taşıyacak

Personel ve öğrenci taşımacılık sektörünün öncü şirketi Gürsel Turizm, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıllardır Fenerbahçe futbol takımının ulaşım sponsoru olan Gürsel Turizm, Fenerbahçe Kadın Voleybol, Fenerbahçe Erkek Voleybol ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımlarının da karayolu ulaşım tedarikçisi oldu.

Zirveye Gürsel taşıyacak

Gürsel Turizm, Mercedes Benz ve Otokar marka otobüsleri törenle Fenerbahçe spor kulübüne teslim etti. Fenerbahçe Ülker Arena Spor ve Etkinlik Salonu’nda kulüp yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen törene Otokar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz katıldı. Törende takım oyuncuları da hazır bulundu. Takımı şampiyonluğa taşıyacak otobüslerde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de imzasına yer verildi.

HİZMET YOLUNDA!

Fenerbahçe ile efsanevi teknik direktör Didi döneminden beri ulaşım işbirliğinin devam ettiğini dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, bu konuda da Onursal Başkanları Hasan Adnan Birant’ın büyük emekleri olduğunu ifade etti. Kulübe tahsis edilen araçlar için Türk spor tarihinin en uzun soluklu anlaşması diyen Gündüz, “Sporda sponsorluk müessesesi, sporun gelişmesi, takımların maddi anlamda bir takım imkânları ele geçirmesi anlamında çok önemlidir. Bu konuda da biz Gürsel Turizm olarak Fenerbahçe’nin yanında yer almaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Fenerbahçe’ye hizmet etmek büyük bir onur ve gururdur. Ulaşım hizmetlerimizi Fenerbahçe’ye sponsor olarak sadece profesyonel anlamda bir reklam anlaşması olarak görmüyoruz. Bunu Türk gencine, Türk sporuna yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Onursal Başkanımız Hasan Adnan Birant’la başlayan bu yolculuğun, çocuklarımızla da devam etmesini arzu ediyorum” dedi.

DİLE KOLAY 20 YIL!

“Bende eski bir Fenerbahçeli kürekçiyim ve bundan da gurur duyuyorum” diyen Hürer Gündüz, konuşmasına şöyle devam etti: “Fenerbahçe’nin altyapılara yaptığı yatırımların sonucunda ben de orada spor yapan bir gençtim. Altyapılardaki başarımız beni çok gururlandırıyor. Çok kaliteli mekânlara sahibiz. Çok kaliteli hocalarımız var. Kurumsal bakış açısıyla yürüyor. Bu yüzden de kulübün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mercedes Benz Türkiye ve Otokar firmasının yöneticilerine de teşekkür ederim. Araçların teknik ve bakım anlamında bize çok büyük destekleri oluyor. Ekip olduk, 20 yıl dile kolay. Takımlar değişiyor. Statlar değişiyor. Başkanlar değişiyor ve yöneticiler değişiyor ama biz hep ekibiz. 20 yıllık birlikteliğimiz var. İnşallah bu otobüsler, başarılara hayırlara vesile olur. Otobüslerimizin başta Başkanım Ali Koç olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize ve sporcularımıza şans getirmesini temenni ediyorum.” Konuşmaların ardından takım kaptanları Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant’a forma takdiminde bulundu. Daha sonra otobüslerin önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

HABER: Mehmet BAYŞU - Hüseyin KARABULUT