Güncel Haber
Giriş Tarihi : 25-12-2021 20:08   Güncelleme : 25-12-2021 20:08

Yılın en iyisi UBER

İstanbul’da taksicilerin çığırtkanlığı nedeniyle merkezi hükümet tarafından yasaklanan, daha sonra hukuk mücadelesi ile kaldığı yerden faaliyetlerine devam eden UBER, mutlak müşteri memnuniyeti için var gücü ile çalışıyor. Şirket, Boğaziçi Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Ulaşım Uygulaması ödülü ile onurlandırıldı.

Yılın en iyisi UBER

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından bu sene dokuzuncusu düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri sahiplerini buldu. 26 Kasım - 10 Aralık tarihleri arasında yapılan halk oylaması süresince 18 kategoride toplam 1.5 milyona yakın oy kullanıldı. Halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda kazananların ödülleri takdim edildi.

KOCAMAN BİR AİLE

UBER Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bu özel ödülü aldığımız için oldukça mutluyuz. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nin halkın seçimine dayanan bir ödül olması, Türkiye’de UBER’e duyulan güvenin en önemli göstergesi oldu. Biz de bu ilgiye layık olmak için çalışmalarımıza özenle devam edeceğiz. Müşteri memnuniyeti bizim için oldukça önemlidir. Mutlu müşteri, mutlu çalışma ortamı demektir. Müşterilerimiz ile her geçen gün Türkiye’de büyüyen kocaman bir aileyiz ve ailemizin de her zaman değerini biliyoruz” dedi.