Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-01-2022 17:36   Güncelleme : 27-01-2022 17:36

Bastır parayı, al ödülü!

Avrupa ülkelerinde yapılan marka seçmelerde tüketiciye güven verilirken, Türkiye’deki ödül organizatörleri, firmalara peynir ekmek dağıtır gibi ödül dağıtarak tüketicinin yanıltılmasına neden oluyor. Michelin Türkiye de bu organizatör firmalardan birinin düzenlediği sözde halk oylaması ile “Yılın en itibarlı lastik markası” ödülüne layık görüldü.

Bastır parayı, al ödülü!

Marketing Türkiye ve Akademetre ortaklaşa The ONE Awards etkinliği düzenlemiş. Türkiye’de 81 vilayet var ve bu organizatörler 12 il de 1200 kişi ile görüşmüş! Oysaki sadece İstanbul’da 16 milyon insan yaşıyor! 4,5 milyonun üzerinde ise trafiğe kayıtlı araç var. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda Marketing Türkiye ve Akademetre’nin verdiği bu ödüllerin tüketiciyi aldatmaktan öteye gitmediği düşünülüyor!.

“GURUR DUYUYORUZ!”

Michelin Türkiye Pazarlama Direktörü Gözde Alpaslan, “The ONE Awards’ta yılın en itibarlı lastik markası seçilmiş olmaktan ötürü büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Toplam 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda; güven, yakından tanıma, beğeni, tavsiye, inovasyon ve iletişim gibi birçok farklı kritere göre belirlenen bu ödül, en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Halk jürisi tarafından belirlenen araştırma sonucunda kendi kategorimizde birinci olmak bizler için ayrı bir onur ve gurur kaynağı. 2021 yılı Michelin’in Türkiye’deki 25’inci yılıydı. Aldığımız bu ödülü yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bir meyvesi olarak görüyor ve aynı zamanda gelecekte gerçekleştireceğimiz çalışmalar için de son derece motive edici buluyoruz.” İfadesini kullandı.