Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2022 14:31   Güncelleme : 14-03-2022 14:31

Texaco, işkembeden attı galiba!

Akaryakıt dağıtım şirketlerinden Petrol Ofisi, Texaco markasıyla üretimini yaptığı madeni yağların tanıtımı için organizasyon düzenledi. 25 ilde 62 sanayi sitesine gittiğini dile getiren şirket, sanki etkinlik alanına turnike koyup gelen insanları saymış gibi 20 bin sanayi ustasının etkinliğini izlediği iddia etti. Oysaki Anadolu’daki bazı ilçe sanayi sitelerinde dükkân sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

Texaco, işkembeden attı galiba!

Texaco roadshow ile ilgili şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada 10 Ocak’ta başlayan etkinliğin 52 gün sürdüğünü ve toplamda 25 şehirde 62 sanayi sitesine gidildiği belirtildi. Sanayi sitelerinde kaportacı, elektrikçi, frenci, motorcu, yedek parçacı başta olmak üzere otomotivle ilgili esnaf faaliyetlerine devam ediyor. Gönderilen basın bültenindeki resimlerde saysan 10 kişi yok, 20 bin otomotiv ustasının etkinliğe katılarak yağ hakkında bilgi aldığını servis etmişler.

BÜYÜYECEKMİŞ!

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu da, “Texaco’nun bu kadar kısa sürede sahada bulduğu bu pozitif karşılık mutluluk verici” derken akıllara Suriyelere para verip etkinliğe mi getirdiler abaca sorusunu getirdi!.