Otomotiv
Giriş Tarihi : 30-09-2022 09:10   Güncelleme : 30-09-2022 09:10

Kayseri’de yapılandı!

Türkiye’de Volvo Trucks’ın distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları, bayi yapılanmalarına ağırlık verdi. Firma, en büyük servisini Kayresi’de hizmete açtı. Volvo Trucks Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, “Ulaşım çözümlerini geliştirip, hizmete sunuyoruz” dedi.

Kayseri’de yapılandı!

Volvo Trucks’ın Türkiye genelindeki 12’inci yetkili servisi Kayseri’de açıldı. 14.000 m2’lik alana kurulan Kayseri Motorlu Araç, müşterilerine satış ve satış sonrası hizmeti verecek. Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka ve Volvo Trucks Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström ile Özaltın Grup sahibi Faruk Özaltın’ın ev sahipliğini yaptığı açılış törenine bölgedeki nakliye firma temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

MÜŞTERİYE YAKIN!

Kayseri’nin Volvo Trucks için kritik öneme sahip olduğunu dile getiren Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, müşterilerine daha yakın olabilmek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti. Zeka, “Yeni yetkili satıcı ve servis noktaları açarak ağımızı güçlendiriyoruz. Karayolu taşımacılığında ağır ticari araçlar için satış sonrası hizmetler gün geçtikçe daha değerli hale geliyor. Bu yüzden ülkemizin tamamını kapsayarak müşterilerimizin yola kesintisiz devam etmelerini sağlayacak güçlü bir yetkili servis ağı oluşturmayı ilke edindik.  Kayseri Motorlu Araç tesisimiz bu stratejimizin önemli bir halkası olacak.  Bulunduğumuz bölge, İpek Yolu hattındaki konumu nedeniyle Volvo Trucks için kritik öneme sahip.  Bu önemli bölgede nakliyecimize en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Güvenilir, verimli, yüksek teknolojili ve sağlamlığı ile öne çıkan modellerimizi müşterilerimizle buluştururken sadece satış sürecinde değil, aynı zamanda satış sonrası hizmetlerimizle de öne çıkmayı önceliğimiz olarak belirledik” dedi.

GÜVENLİ VE ÜRETKEN

Bayi açılış töreninde bir konuşmada Per-Erik Lindström yaptı. Lindström, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Volvo Trucks, her türlü hava şartları ve çalışma koşullarında dayanıklılığını kanıtlamış ürünleri ile dünyanın önde gelen kamyon markasıdır. Yaptığımız her işin merkezine kalite, güvenlik ve çevreye saygı ilkelerini koyuyoruz. Marka olarak 130 ülkede faaliyetimiz var. Sürdürülebilir ulaşım ihtiyacı her geçen gün artıyor. Bu artışın gelecekte de devam edeceğini öngörüyoruz. İş ortaklarımızla birlikte, ulaşım çözümlerini geliştirip hizmete sunuyoruz. Müşterilerimizin kamyonlarında daha fazla güvenlik, performans ve üretkenlik talebi sayesinde, Volvo Trucks olarak sahip olduğumuz değerler, nitelikler ve marka imajımız Türkiye’de giderek önem kazandı. Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları pazarda 5 yılı aşkın süredir büyük bir uyumla çalışıyor. Kayseri Motorlu Araç’ın da hizmet ağına katılması ile bu bölgede de yüksek müşteri memnuniyeti sağlanacağını düşünüyoruz.”