Kara
Giriş Tarihi : 23-12-2022 23:03   Güncelleme : 23-12-2022 23:03

Hizmete devam!

Artan maliyetler karşısında şehirlerarası otobüs firma sahipleri, faaliyetlerine devam edebilmek için çıkış yolu arıyor. TOFED Başkanı Özcan ise “Yiyecek-içecek ikramları ve ücretsiz servis hizmeti sürüyor. Ayrıca, federasyonumuza üye sektör mensupları ile aldığımız ortak karar sonucu bilet fiyatlarında da indirim yaptık” dedi.

Hizmete devam!

Karayolu yolcu taşımacılık sektör mensupları, yükselen akaryakıt fiyatları karşısında ayakta kalma mücadelesi vermeye başladı. Korona Virüs salgını ile başlayan kapanma, akaryakıt fiyatlarının yükselmesi başta olmak üzere gider kalemlerinin artması ile sektör mensupları nefes alamaz hale geldi. Her şeye rağmen sektör mensupları hizmette tasarrufa gitmedi.

FİYATLAR DA İNDİRİM!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Birol Özcan, “Federasyonumuzun Türkiye genelinde 72 üye derneği bulunmaktadır. Karayolu yolcu taşıma firma sahipleri olarak enflasyonla topyekûn mücadele ediyoruz. Yolcu taşımacılığı yapan firmaların, İstanbul’da yiyecek-içecek ikramı ve ücretsiz şehir içi servislerini kaldırdığı yönünde algı oluşturulmaya çalışılıyor. Oysaki şehirlerarası otobüs yolcularına sunduğumuz yiyecek-içecek ikramları ve ücretsiz servis hizmetlerimiz sürüyor. Federasyonumuza üye dernek temsilcilerimiz ile aldığımız ortak karar sonucu bilet fiyatlarını da indirdik. En büyük gider kalemimiz akaryakıt ve fiyatların aşağı inmesiyle birlikte bizde taşıma bilet fiyatlarında indirime gideceğiz” diye konuştu.