Kara
Giriş Tarihi : 26-02-2023 20:20   Güncelleme : 26-02-2023 20:20

Eğitime devam!

Türkiye’nin önde gelen seyahat firmalarından Kâmil Koç, kurum içi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Kâmil Koç Akademi’nin uzman eğitmenlerinin yanı sıra resmi ve özel sektördeki paydaşları ile çalışmalarını sürdüren şirket, kaptan ve hostlara iş bilgisi, mesleki gelişim, araç ve trafik eğitim ile birlikte yolcu memnuniyetini en üst noktada sağlayacak kişisel gelişim eğitimi verdi.

Eğitime devam!

Kâmil Koç; test sürüşünden ileri sürüş tekniklerine, yeni nesil otobüs teknolojilerinden trafik mevzuatına, yolcularla iletişimden hizmetin inceliklerine kadar birçok başlıkta verdiği bu eğitimler ile sektördeki ayrıcalıklı hizmet anlayışını daha da ileriye taşıdı. Kâmil Koç, 97 yıldır hizmet kalitesinden taviz vermeden seyahat sektöründe hizmet standartları belirlemeye devam ediyor. İlkleri ve yenilikleri ile kurulduğu günden bu yana sektördeki standartların, hizmet kalitesinin gelişimine öncülük eden Kâmil Koç, personeline yönelik şirket içi eğitimlerle de bu çıtayı daha da yukarılara taşıyor.

HEDEF, MÜKEMMELLİK

Personel eğitimleri ile yolcularının seyahatlerini mükemmelleştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kâmil Koç Akademi Eğitim Uzmanı Serkan Tatlısu, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Ulaşım sektöründeki bir asra yaklaşan geçmişimizle, Türkiye’nin en köklü markasıyız. Tam 97 yıldır bilgi, birikim ve tecrübemizle sektörümüzde hizmet kalitesini hep geliştirmeye, daha da yukarı taşımaya çalışıyoruz. Bu yaklaşım doğrultusunda uzun yıllardır markamızın yolcularımız nezdindeki yüzleri olan kaptan ve hostlarımızın belli periyotlarla eğitimlere tabii tutuyoruz. Her yıl yüzlerce kaptanımız ve binlerce hostumuza verdiğimiz bu eğitimlerle, bir yandan hizmet kalitemizi, standartlarımızı daha da geliştirirken, diğer yandan onların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Eğitimlerimizde, gelişen teknolojilerin ışığında üretilen yeni otobüslerin donanımları ve kullanımı detaylı bir şekilde anlatıyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa’da düzenlediğimiz test sürüşleri ile pratik ve uygulama ile destekliyoruz. Her yıl yüzlerce kaptanımız ve binlerce hostumuza verdiğimiz bu eğitimlerle, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlıyoruz.”